Welkom op de nieuwe website
Duitslandweb en Duitsland Instituut samengevoegd

Achtergrond - 28 november 2014

Welkom op de nieuwe website van het Duitsland Instituut Amsterdam (DIA). De website van het instituut en de journalistieke website Duitslandweb.nl gaan verder onder één dak. Zo kunnen we beter profiteren van elkaar.

Welkom op de nieuwe website
De oude Duitslandweb-site

Op Duitslandweb was altijd het onderwijsaanbod van het DIA ondergebracht, dat vindt u nu terug onder Voortgezet Onderwijs. Ook het naslagwerk over Duitsland heeft een eigen plek in het hoofdmenu van deze site gekregen. Alle informatie over activiteiten van het DIA, van Graduiertenkolleg tot Filmreeks vindt u onder 'Wat wij doen'.

Alle journalistieke artikelen vindt u terug onder Duitslandweb in het menu. Anders dan u gewend bent zijn deze artikelen nu gerangschikt op thema, we geven u onderaan en naast het artikel suggesties om verder te lezen. Op Duitslandweb, en dus in het archief van deze website, staat 10 jaar aan materiaal. Slechts een klein gedeelte daarvan wordt ontsloten via de thema's. Ziet u niet direct wat u zoekt, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan, die werkt opmerkelijk goed en u zult versteld staan hoeveel er over bepaalde onderwerpen te vinden is.

We horen graag wat u ervan vindt. Ook horen we graag wat nog niet goed werkt, zodat we dat in de komende weken kunnen verbeteren. U kunt reageren via mail (redactie@duitslandweb.nl) of hieronder via de reactiemogelijkheid.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar de makers van dit moois: Bitman uit Haarlem is verantwoordelijk voor de technische realisatie. Dat we bij de nieuwsartikelen zulk actueel beeldmateriaal hebben, hebben we te danken aan de Nederlandse vertegenwoordiger van fotopersbureau DPA/Picture Alliance. Hij heeft voor ons geregeld dat we in beperkte mate gebruik mogen maken van de nieuwsfoto's van DPA.

Reacties

A. Jansen - 31 december 2014 08:56

Prachtig gewoon.

Reageer
Michel Gastkemper - 2 december 2014 15:03

Mooi hoor! Helder en duidelijk. En vooral niet schreeuwerig.

Reageer
Wolfgang Schreiber - 1 december 2014 18:59

Ziet er mooi en overzichtelijk uit! Gefeliciteerd!

Reageer
Maximaal 500 tekens toegestaan

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger