Links voor een leuke kerst
Kerstcolumn

Columns - 24 december 2002

van Jaap van Baar

(24 december 2002) Ook voor de redactie van het Duitslandweb is de kerstvakantie aangebroken. Tot 2 januari 2003 zult u het moeten stellen zonder actueel nieuws over onze oosterburen. Maar niet getreurd, met de links over hoe kerst in Duitsland wordt gevierd, hoeft u zich niet te vervelen.

Kerstmis begint in Duitsland niet op 25 december, maar de avond daarvoor al. Dan wordt de kerstboom opgetuigd. Mocht u niet weten hoe u dat moet doen, dan is er deze site. Natuurlijk dient ook uw mobiele telefoon op de feestdagen te zijn voorbereid. Kerst-ringtonen kunt u hier downloaden.

Heeft u na de kerstdagen nog energie over, of wilt u ruimte creëren voor alle oliebollen die met Oud en Nieuw verorberd moeten worden, dan kunt u meedoen aan de 'Silvester-Lauf' in Westerwald . Een dag later is in Garmisch Partenkirchen het traditionele schansspringen. Alle informatie daarover vindt u op deze site, met mooie foto's.

Benieuwd hoe in Duitsland Oud en Nieuw gevierd wordt? Op de scholierenpagina vindt u enkele wetenswaardigheden omtrent Silvester.

De redactie wenst u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2003!

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger