Duitslandweb logo Duitslandweb

Dieselschandaal: Justitie doorzoekt hoofdkantoor BMW

Kort nieuws - 21 maart 2018 - Auteur: Redactie Duitslandweb

Het Openbaar Ministerie in München heeft invallen gedaan in het hoofdkantoor, het researchcentrum en een fabriek van BMW. 

Het OM onderzoekt de vermoedens van fraude met de uitstoot van schadelijke stoffen. Volgens BMW is in enkele modellen per abuis de verkeerde software ingebouwd, waardoor de reinigingsinstallatie die voor minder schadelijke uitstoot moet zorgen niet meer goed werkte. Lees meer bij Tagesschau

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

Lees meer over 'Economie':

Duitsland wordt traag en oud

Duitsland wordt traag en oud

Duitsland vergrijst sneller dan veel andere Europese landen. De economische gevolgen daarvan zijn ingrijpend, aldus econoom Brzeski.


Lees meer

E-auto centraal op autobeurs IAA

E-auto centraal op autobeurs IAA

De autoshow IAA in München geeft een hoofdrol aan de e-auto, maar de modellen waarvan de Duitse merken het moeten hebben, hebben nog steeds een verbrandingsmotor.


Lees meer

Staken voor meer schulden

Staken voor meer schulden

De grote vervoersstaking onderging Duitsland vorige week gelaten. De vraag is of dat zo blijft als de looneisen economische gevolgen krijgen, schrijft econoom Brzeski.


Lees meer

Kapiteinsarmband

Kapiteinsarmband

De Duitse economie gaat de komende jaren door een serieuze, structurele transitie, waarschuwt econoom en columnist Carsten Brzeski.


Lees meer


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger