Duitslandweb logo Duitslandweb

SPD en CDU bereiken compromis over Bundesverkehrswegeplan

Kort nieuws - 15 november 2016 - Auteur: Redactie Duitslandweb

De verkeersspecialisten in de fracties van de CDU/CSU en de SPD zijn het volgens de Süddeutsche zeitung eens over aanpassingen in het infrastructuurplan Bundesverkehrswegeplan. Een aantal infrastructurele projecten wordt alsnog met prioriteit aangepakt. In het plan is voor de periode tot 2030 vastgelegd welke infrastructuur wordt gebouwd, uitgebreid of onderhouden. Het plan is ook voor Nederland van belang, bijvoorbeeld voor de logistieke sector. Lees meer bij Süddeutsche Zeitung

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

Lees meer over 'Economie':

Duitsland wordt traag en oud

Duitsland wordt traag en oud

Duitsland vergrijst sneller dan veel andere Europese landen. De economische gevolgen daarvan zijn ingrijpend, aldus econoom Brzeski.


Lees meer

E-auto centraal op autobeurs IAA

E-auto centraal op autobeurs IAA

De autoshow IAA in München geeft een hoofdrol aan de e-auto, maar de modellen waarvan de Duitse merken het moeten hebben, hebben nog steeds een verbrandingsmotor.


Lees meer

Staken voor meer schulden

Staken voor meer schulden

De grote vervoersstaking onderging Duitsland vorige week gelaten. De vraag is of dat zo blijft als de looneisen economische gevolgen krijgen, schrijft econoom Brzeski.


Lees meer

Kapiteinsarmband

Kapiteinsarmband

De Duitse economie gaat de komende jaren door een serieuze, structurele transitie, waarschuwt econoom en columnist Carsten Brzeski.


Lees meer


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger