Duitslandweb logo Duitslandweb

Duitse Ryanair-piloten staken mogelijk vanaf vrijdag

Kort nieuws - 6 augustus 2018 - Auteur: Redactie Duitslandweb

Duitse piloten van Ryanair dreigen zich bij de staking van hun Ierse collega's aan te sluiten. 

De pilotenvakbond Cockpit kondigt woensdag eventuele acties aan. Volgens Spiegel Online houdt Ryanair er rekening mee dat de piloten in Duitsland vrijdag het werk neerleggen. Ze eisen betere betaling en arbeidsvoorwaarden. Lees meer bij Spiegel Online

Tags: vliegverkeer

Reacties

annemiealoise - 8 augustus 2018 09:48

het zou prettig zijn als er meer duidelijk heid was mij dochter zit met haar gezin op sardinie en weet nu nog niet of ze terug kan of niet .staken misschien niet leuk voor de reizergers maar wel begrijpelijke maar dan wel met meer duidelijkheid en niet 12 uur voor vertrek .dit heeft haar laatste vacantie behoorlijk verziekt en werken ook het hele jaar knetterhard om het gezin te laten draaien .dus duidelijkheid graag vind ik wel op zijn plaats

Reageer
Mohammed - 7 augustus 2018 17:27

Ik vind het belachlijk dat de piloten de famillies op die manier gijzelen voor hun welzijn wij kunnen geen kant op ,de vliegtickets zijn drie keer duurder geworden of zijn er niet , echt een laf actie.

Reageer
Maria - 7 augustus 2018 13:18

Ik heb mijn vlucht voor de zekerheid omgeboekt naar een andere datum, kosteloos. Gelukkig kies in accomodaties uit die ik gratis kan wijzigen of annuleren. Leuk is anders maar beter dan niets. Ik snap het personeel wel.

Reageer
Mina - 6 augustus 2018 19:44

Dat is nog ver, 29 Sept. Ik vlieg as vrijdag vanaf Eindhoven, nog steeds in onzekerheid over of de vlucht nu wel of niet doorgaat. Sowieso krijg ik niets terug van het geboekte hotel en de reserveringen die ik her en der heb gedaan, allemaal foetsie. Wat een domper...

Reageer
Yasmin - 6 augustus 2018 18:23

Zouden ze 29 september ook nog staken. Dan vlieg ik namelijk naar oujda vanaf weeze. Wanneer is er precies duidelijkheid wanneer ze klaar zijn met staken.

Reageer
Maximaal 500 tekens toegestaan

Lees meer over 'Economie':

De Duitse e-auto wacht op de parking

De Duitse e-auto wacht op de parking

Voor de Duitse autosector zijn de gouden jaren achter de rug, schrijft econoom Brzeski. De Duitse automakers gooien het roer om.


Lees meer

Duitsland wordt traag en oud

Duitsland wordt traag en oud

Duitsland vergrijst sneller dan veel andere Europese landen. De economische gevolgen daarvan zijn ingrijpend, aldus econoom Brzeski.


Lees meer

E-auto centraal op autobeurs IAA

E-auto centraal op autobeurs IAA

De autoshow IAA in München geeft een hoofdrol aan de e-auto, maar de modellen waarvan de Duitse merken het moeten hebben, hebben nog steeds een verbrandingsmotor.


Lees meer

Staken voor meer schulden

Staken voor meer schulden

De grote vervoersstaking onderging Duitsland vorige week gelaten. De vraag is of dat zo blijft als de looneisen economische gevolgen krijgen, schrijft econoom Brzeski.


Lees meer


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger