Duitsland 1918-1991. Twintig vensters op een bewogen eeuw (Onderwijseditie)

Duitsland 1918-1991. Twintig vensters op een bewogen eeuw (Onderwijseditie)

Prijs per stuk: € 23,50

Studentenprijs: € 19,00

 

In twintig hoofdstukken biedt het boek 'Duitsland 1918-1991. Twintig vensters op een bewogen eeuw' een handzame kennismaking met de Duitse geschiedenis vanaf het begin van de Weimarrepubliek tot het einde van de Koude Oorlog. 

De bundel is een uitgave i.s.m. Uitgeverij BOOM.
Deze speciale DIA-editie voor het onderwijs is daarbij uitgebreid met stukken over de vernieuwde Historische Context ‘Duitsland in Europa 1918–1991’, geeft handvatten voor behandeling van de actualiteit in de les en biedt verdiepende en verbredende opdrachten.

Heeft u een kortingscode of bent u student? Kies dan altijd (ook) voor de optie "ik ben een student". [Dit i.v.m. de technische koppeling rondom uw bestelling en de betaling.] En beschikt u over een kortingscode, dan deze a.u.b. nog invoeren in het veld "opmerkingen". U ontvangt de bundel dan voor € 19,00 i.p.v. € 23,50 (incl. 9% btw).

Voor bestellingen van meerdere exemplaren kunt u contact opnemen via e-mail aan dia@uva.nl. U ontvangt dan een staffelkorting.

Nota bene: bestellingen worden wekelijks op donderdagen verstuurd. 

Prijzen incl. handling en verzending en incl. 9% btw. 

Het Duitsland Instituut Amsterdam (DIA) respecteert uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden conform de geldende wettelijke richtlijnen (AVG) bewaard. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

 

Uw adresgegevens

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger