Project Olli de pop

Project Olli de pop

Prijs per stuk: € 50,00

'Ollis große Hollandreise' is een project gericht op de onderbouw. Aan de hand van kant en klaar lesmateriaal kun je het vak Duits introduceren, of het project gebruiken om - bijvoorbeeld na de vakantie - het geleerde weer op te halen. 

Geef hieronder alstublieft een adres op waar wij het pakket kunnen laten bezorgen  (dus geen postbus).

Geeft u bij 'opmerkingen' aan wanneer u het project (duur circa 2 weken) wilt doorvoeren. U ontvangt het pakket uiterlijk 1 week vóór de week waarin u het project wilt inzetten. Let op: mocht het pakket dan nog niet gearriveerd zijn, neemt u dan contact met ons op. 

U ontvangt een factuur ná betaling in uw mailbox. 

Kosten: € 50,- (inclusief twee weken de poppen Olli en Emma, rugtas met benodigdheden, lespakket met werkbladen voor leerlingen en docentenhandleiding met antwoordmodel)

De school heeft na aanmelding twee weken de tijd schriftelijk te annuleren zonder kosten mits het pakket nog niet is verstuurd. De deelnamekosten zullen binnen 20 werkdagen na ontvangstbevestiging van de annulering worden terugbetaald.

Hierbij van toepassing zijn onze algemene leveringsvoorwaarden.

Het Duitsland Instituut Amsterdam (DIA) respecteert uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden conform de geldende wettelijke richtlijnen (AVG) bewaard. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Uw adresgegevens

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger