Bijeenkomst | Road2Germany - Werk in uitvoering
Werkzaamheden uitvoeren in Duitsland

Datum: donderdag 23 november 2017 om 16:30 uur tot 21:00 uur
Locatie: Villa Flora, St. Jansweg 20, Venlo
Informatie: Meer informatie en aanmelden via www.kvk.nl
Toegang: €50,-
Bijeenkomst | Road2Germany - Werk in uitvoering © Kamer van Koophandel

Het zakendoen over de grens biedt grote kansen voor bedrijven uit de grensregio. Dit brengt echter ook een groot aantal formaliteiten met zich mee, waar niet elk bedrijf makkelijk raad mee weet. Op 23 november 2017 organiseert de Kamer van Koophandel daarom een bijeenkomst met een uitgebreid programma. 

Bij het uitvoeren van werk in Duitsland moet er aan een aantal regels worden voldaan. Deze gelden voor zowel ZZP’ers als MKB-bedrijven, op juridisch, fiscaal en HR-gebied. Het zijn formaliteiten die soms voor onduidelijkheid zorgen. Zo vragen veel bedrijven zich af of ze meldplichtig zijn in Duitsland, ook omdat de wijze van melden in Duitsland recentelijk gewijzigd is. Als dit niet volgens de regels gebeurt, kunnen er bij controles door Duitse autoriteiten flinke boetes worden opgelegd. Daarom is een goede voorbereiding van belang. 

Tijdens deze bijeenkomst wordt men op de hoogte gebracht van de gewijzigde regels, juridische en fiscale aspecten en de kansen van zakendoen over de grens. Bovendien zullen er rondetafelsessies plaatsvinden en zal er een ervaren ondernemer spreken. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. 

Aanmelding via de website van de Kamer van Koophandel. Bekijk hier ook het gehele programma.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger