Lezing: Paul Scheffer & Robert Menasse
Amsterdam Conversations on Europe 2013

Datum: vrijdag 29 november 2013 om 20:00 uur
Locatie: Felix Meritis, Keizersgracht 324 Amsterdam. 
Informatie: Voertaal: Engels
Toegang: € 10 | CJP en studenten € 5,-

Paul Scheffer en Robert Menasse gaan met elkaar in discussie over de toekomst van Europa en het vertrouwen in de democratie. Paul Scheffer is schrijver en professor European Studies aan de Universiteit Tilburg. Robert Menasse is schrijver en auteur van het boek 'Der Europäische Landbote', recentelijk vertaald in het Nederlands 'De Europese Koerier'. Voor het publiek is er de mogelijkheid om mee te discussiëren. Paul Scheffer zal ook een essay presenteren, speciaal geschreven voor de 'Amsterdam Conversations on Europe 2013'.

Het debat is onderdeel van de conferentie 'Erosion of trust in the democratic infrastructure and the future of Europe'. Overdag is er een workshopprogramma te volgen over Europa en haar burgers. U kunt hier het programma bekijken. 

De 'Amsterdam Conversation on Europe 2013' is onderdeel van het internationale project 'Conversations on Europe' in Berlijn, Brussel, Londen, Sofia, Lyon, Amsterdam en vele andere Europese steden. Dit project is er om bij te dragen aan de vorming van Europa door burgers door middel van lezingen, discussies, workshops en debatten. 

Meer informatie:
Website Felix Meritis >>

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger