Theatervoorstelling: Hautnah
ITs Festival

Activiteit van externe partij

Datum: maandag 22 juni 2015 om 19:00 uur
Locatie: Theater Frascati, Nes 63, Amsterdam
Informatie: Voertaal: Duits (Engelse boventitels)
Toegang: € 15,00 (online: € 13,00) | met korting: € 10,00 (online: € 9,00)
Theatervoorstelling: Hautnah
© Seda Karaoglu

Hautnah is een afstudeervoorstelling van Nina de la Parra. Zij is verbonden aan de Folkwang Universiteit van de Kunsten in Essen. Bij de uitvoering op het ITs Festival komen de thema's narcisme, isolement, chronische ontevredenheid, een obsessie met roem en succes naar voren.

De voorstelling Hautnah van Nina de la Parra toont vier jonge mensen die zich vastklampen aan de strijd tussen de seksen, gevoerd met de moed der wanhoop, terwijl het nihilisme op de loer ligt. Een opvoering die onder de huid kruipt aan de hand van de gelauwerde tekst van Patrick Marber 'Vier dolende zielen treffen elkaar in een metropool, verloren gelopen in de grenzeloze vrijheid van de 21e eeuw. Op zoek naar een sprankje menselijke warmte duiken ze op elkaar met het laatste dat hen rest: de taal.'

Het optreden vindt plaats op het ITs Festival. Het ITs verbindt jong, afgestudeerde theater- en danstalenten, op zowel nationaal als internationaal niveau, met programmeurs en andere professionals, pers en publiek. ITs Festival Amsterdam is hierdoor de ideale opstap naar een succesvolle (internationale) carrière op het gebied van podiumkunsten.

Linksvoor het online kopen van ticketsFrascati theater of ITs festival 

 

 

Tags: Theater

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger