Duitsland Instituut Duitsland Instituut foto

Duitsland Instituut

Lunch Talks: 30 years after German unification. Meldt u zich nu aan!In oktober 2020 is het 30 jaar geleden dat de Duitse eenwording werd voltooid. Graag nodigen wij u in het kader van dit jubileum uit voor twee online Lunch Talks op 6 en 8 oktober. Onder de noemer 30 years after German unification belichten we in samenwerking met de Duitse Ambassade Den Haag en het Goethe-Institut Amsterdam de Innere Einheit in Duitsland, maar ook de eenheid binnen de Europese Unie. 

Hoe moeten we omgaan met de fragiele samenhang in Duitsland en de EU? En welke rol moet Europa, met Duitsland als EU-voorzitter, in een veranderende multipolaire wereld spelen? Hierover spreken we met bestsellerauteur Jana Hensel, staatsrechtgeleerde Udo Di Fabio en de Europa-deskundigen Luuk van Middelaar, Daniela Schwarzer en Matthias Matthijs. Moderatie: Marja Verburg en Sophie Derkzen.
 
De bijeenkomsten beginnen om 11.30 uur (6 oktober) en 12.30 uur (8 oktober) en zijn te volgen via een livestream op YouTube. Tijdens de gesprekken is er ruimte voor vragen uit het publiek die via de chat gesteld kunnen worden. Meer informatie over de twee sessies zijn te vinden op onze website. Om de links naar de livestreams te ontvangen kunt u zich aanmelden via e-mail: aanmeldingen-dia@uva.nl.
 
Wij kijken ernaar uit om u op dinsdag 6 oktober en/of op donderdag 8 oktober digitaal te mogen verwelkomen.

Het Duitsland Instituut Amsterdam volgt de corona-richtlijnen van de UvA, het RIVM en de GGD Amsterdam. Grote publieksactiviteiten worden voorlopig niet georganiseerd. Het DIA blijft via het centrale nummer en per e-mail bereikbaar.
Het Duitsland Instituut Amsterdam respecteert uw privacy. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.


Duitsland Instituut Amsterdam
Oude Hoogstraat 24
1012 CE Amsterdam
Nederland
Tel.: +31 (0)20 525 36 90
Studeren in Duitsland
Duitsland Instituut

Facebook Twitter LinkedIn

Klik op deze link om af te melden: __UNSUBSCRIBE_LINK__