DIA-Akademie Sprachkurs

De Onderwijsafdeling van het Duitsland Instituut Amsterdam biedt in samenwerking met het Goethe-Institut Niederlande een verdiepende spreekvaardigheidscursus Duits aan ter ondersteuning van leraren uit het voorgezet onderwijs. De cursus begint op woensdag 6 oktober 2021. 

 

 

De cursus is bedoeld voor docenten Duits, met minder dan vijf jaar leservaring, die graag wat extra oefening krijgen in het spreken van Duits in de klas. 

Daarnaast zal er aandacht zijn voor het herhalen, uitbreiden of verdiepen van grammaticale kennis. De cursus biedt tevens handreikingen om het gebruik van de doeltaal in de les te stimuleren. De docent zal de inhoud van cursus afstemmen op de behoefte van de deelnemers. Er is ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips&tricks.

De cursus wordt wekelijks aangeboden. Deze keer bieden wij de cursus online aan. Om de intensiteit van de cursus te waarborgen en omwille van de persoonlijke begeleiding is de groepsgrootte vastgesteld op maximaal 12 personen.

 

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een getuigschrift van het DIA met een indicatie van het taalniveau binnen het ERK.

Data: 6 oktober, 13 oktober, 3 november, 10 november, 17 november, 24 november, 1 december, 8 december
Tijd: woensdagmiddag 16-17.30u
Locatie: Online 
Doelgroep: Beginnende, Nederlandstalige docenten Duits (maximaal 5 jaar onderwijservaring)  
Eigen bijdrage: € 120,- (voor de gehele cursus inclusief materiaal)

Docent: Wolfgang Schreiber (Goethe-Institut Amsterdam)

 Foto: M. Okhuizen

Meer informatie? Stuur een e-mail naar Eline Hakvoort: ehakvoort@uva.nl.  

Aanmelden en betalen kan via onze webshop.

 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger