Tweede editie Duitslanddag
Dé dag over zakendoen in Duitsland

Activiteit van externe partij

Datum: donderdag 29 september 2016 om 10:00 uur tot 18:00 uur
Locatie: de Fabrique, Utrecht
Informatie: De aanmelding voor de Duitslanddag opent omstreeks 10 juni 2016 op www.duitslanddag.nl.

De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) organiseert op 29 september 2016 de tweede editie van de Duitslanddag. Op deze dag kunnen Nederlandse ondernemers bij gerenommeerde experts advies inwinnen voor hun activiteiten op de Duitse markt. 

De Duitslanddag bestaat uit een beursvloer met 45 stands, 12 workshops en ca. 15 infosessies evenals een plenair programma met inspirerende sprekers. Doel van de Duitslanddag is het gezamenlijk met leden en partners van de DNHK verstrekken van een breed spectrum aan informatie voor Nederlandse ondernemers, die zich oriënteren op de mogelijkheden van zakendoen in Duitsland of hun bestaande activiteiten bij de oosterburen willen uitbreiden en/of verbeteren.

Doelgroep

De Duitslanddag is bedoeld als informatief platform voor Nederlandse ondernemers, die zich oriënteren op de Duitse markt of hun marktpotentieel willen uitbreiden. Toegang wordt gegarandeerd aan Nederlandse producenten, handelaren, ondernemers en industrie-ondernemingen, die hun kansen op de Duitse markt willen vergroten. Kijk voor meer informatie over de toelatingsprocedure op http://www.duitslanddag.nl/doelgroep&deelname

De eerste editie van dit evenement in 2015 trok ruim 800 bezoekers, werd trending topic op twitter en creëerde een interessant platform voor kennisuitwisseling en het leggen van contacten tussen partners en bezoekers.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger